خورشت آلو اسفناج
نوشته شده توسط : بابک د

خورش آلو اسفناج

مواد لازم :


گوشت خورشي 250 گرم
اسفناج يك كيلوگرم
آلو خورشي يا بخارا 100 گرم
پياز يك عدد
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آبغوره در صورت تمايل

طرز تهيه:

پياز را نگيني خرد كرده و با روغن تفت مي‌دهيم تا كمي سرخ شود، سپس، اسفناج خرد شده را به آن اضافه مي‌كنيم و تفت مي‌دهيم وقتي كه آب آن كشيده شد، گوشت پخته شده را به آن افزوده، آن‌گاه، آلو را نيز اضافه مي‌كنيم، زمان پخت اين غذا در حدود30 دقيقه مي‌باشد.

نكته:

براي اين غذا، اسفناج‌ها را تفت داده و فريز مي‌كنيم، ولي براي ته‌چين اسفناج بايد بدون تفت باشد. آلوها را به مدت يك ساعت، از قبل خيس مي‌كنيم آب‌آلوها را كه خيس كرده‌ايم داخل خورش مي‌ريزيم.

اسفناج را همراه با پروتئين مصرف مي‌كنيم تا جذب آهن بالا برود.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: برچسب‌ها: آلو اسفناج , خورشت , تهیه خورشت اسفناج , ,
:: بازدید از این مطلب : 91
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: